Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η αρχή! ( Όλα ξενινούν από ένα καλοκαίρι!)


Γεια σας! Επιτέλους!!!!!!!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! Πέρασε ακόμα μια σχολική χρονιά!Ακόμα εν το εσυνειδητοπoίησα ότι ετέλειωσα τις εξετάσεις και είμαι ελευθέρη για πολύ διασκέδαση και βέβαια πολλές ώρες ξεκούραση!!! Έδωσα και το τελευταίο μου μάθημα και τώρα άρχισα να σχεδιάζω τις δικές μου διακόπες!! Πρέπει να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να ζήσω αυτό το καλοκαίρι όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται!!! Αυτό που μένει παιδιά είναι οι ωραίες στιγμές που δημιουργούμε καθημερινά, για αυτό και εγώ μαζί με την κολλητή μου αρχίσαμε τις διακοπές μας φτιάχνοντας αυτό το blog. Το πρόβλημα είναι ότι βαρεθήκαμε τις συνηθισμένες εξόδους (ξέρετε, καφετέριες, mall κλπ) και δεν ξέρουμε όταν βγαίνουμε που να πηγαίνουμε!! Αν έχετε καμια ιδέα πείτε μας!!!!=)

Ασυμβίβαστη

8 σχόλια:

  1. e hellow! na pate bunjee jumping h eshi ena polla oraion athlima p kathese pas to ftero t aeroplanu j kratas sfikta na me fiis p ton aera;p anwz ime pello j astiefko;)fate kabosi pattixa 3r go j en ulla pomba!hah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fili mas - file mas, exume na se enimerosume oti trome pollin pattixa fetos! e me etsi pira p arkepse j kamni en j mporis na fais tpt allo! san tn pattixa en eshi! pantos ego tti tn ipo8esi me to bunjee jumping en na tn skefto! (Παραμυθία). efxomaste na s pan j esena oulla pomba to kalokeri!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορούδες καλωσορίσατε! Καλό καλοτζιαίρι εύχομαι, μεν το παρατήσετε το μπλογκ όμως άμα σφίξουν οι ζέστες! Δοκιμάστε να πάτε καμιά βόλτα σε πάρκα (καλά φωτισμένα!). Στο πάρκο της Ακρόπολης ας πούμε μαζεύκεται πολλή νεολαία το βράδυ με πολλά ήρεμες τζιαι χαλαρές διαθέσεις! Πισίνες; Εν καλή ιδέα αλλά ολίγον ακριβή αν γίνει συνήθειο! Στο godfather στη Λαϊκή Γειτονιά φαντάζουμαι επήετε έννεν;

    Τζιαι μια φιλική συμβουλή: κρατήστε το μπλογκ για εσάς, μεν το πείτε στους φίλους σας γιατί μετά εννά περιορίζεστε στη...θεματολογία σας!
    Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς gmail τζιαι η μια να κάμει την άλλη invite ως author στο μπλογκ. Έτσι εννά φαίνεται που την αρχή ποια γράφει την κάθε ανάρτηση στο μπλογκ ή τα σχόλια στα άλλα μπλογκ
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν φίλη Eolica ευχαριστούμε για τις ιδεές σου! Τα πάρκα εν καλή ιδέα! Όμως επίαμε αρκετές φορές στο πάρκο της Ακρόπολης αλλά δεν μας άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις!Επίες πρόσφατα να το δεις?? Το μόνο που μπορείς να κάμεις είναι να πιεις το ποτό σου στην καφετέρια αλλά όι να κυκλοφορίσεις στο πάρκο!Όσο για το godfather πρέπει να σου πω ότι 1η φορά το ακούμε αλλά τωρα που μας το είπες θα πάμε!
    το blog σίγουρα θα το κρατήσουμε για μας επειδή ακριβώς δεν θέλουμε να περιοριστούμε (καλή συμβουλή)! Ε για τους λογαριασμούς μάλον θα το αφήσουμε έτσι επειδή τα περισσότερα θέματα θα τα γράφουμε μαζί ε και το προτιμούμε!Καλό καλοκαίρι και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αφήσουμε το blog! =) =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορούδες γεια σας!
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείτε ότι εβαρεθήκετε τα ίδια τζιαι τα ίδια... Γι'αυτό θα σας εισηγηθώ το εξής: Ποδηλασία! Τέλειο χόμπυ! Εκτός που ότι γυμνάζεσαι καλά τζιαι νιώθεις πιο υγιής τζιαι πιο ζωντανός, έσιει μια φάουσα τόπους που μπορείς να πας τζιαι να φαράσεις που το πόσον όμορφο εν το νησί μας! Αν δε θέλετε να πάτε μόνες σας (έσιει ο ΚΟΤ βιβλιαράκι με διαδρομές), ειδικά αν έν' αρχή για σας το ποδήλατο, μπορείτε να μπείτε σε ποδηλατικούς ομίλους ή ομάδες τζιαι νά'σιετε τζιαι παρέα. Π.χ. η Ποδηλατοκίνηση στη Λευκωσία, ή το group του Micromania που κάμνει ποδηλατικές εκδρομές σε ολόκληρο το νησί. Ψάξετε το λίο - συστήνω το ανεπιφύλακτα!
    Σε γενικές γραμμές, τζείνο που συστήνω, χωρίς ποτέ δεύτερη σκέψη,είναι η επαφή με τη ΦΥΣΗ. Ειλικρινά, νιώθεις τόση γαλήνη μέσα σου όταν είσαι στη φύση!! Είτε είναι δάσος, είτε είναι θάλασσα, επανέρχεσαι στο στοιχείο σου :) Έσιει πάρα πολλά μονοπάτια που μπορείτε να περπατήσετε στα βουνά (πηαίννετε με παρέα, γιατί έσιει κουφάδες τωρά το καλοτζιαίριν! Μιλώ εκ πείρας!!) τζιαι τόσες παραλίες να κολυμπήσετε. Βέρι νάις!

    Αυτάαααααααααααααααααααααα! Εύχομαι να βρείτε λίγη έμπνευση στις ιδέες μου!

    Αγάπη και χαρά,
    Χριστίνα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου φίλη Χριστίνα Δ.!Μας έδωσες ωραίες ιδέες!!Έχουμε όμως πρόβλημα γιατί η παραμυθία δεν ξέρει ποδήλατο!Θα φάω ούλο το καλοτζαίρι για να της μάθω!Ευτυχώς εγω έχω κάποια επαφή με το αντικείμενο(βλεπεις πέρασα ατέλιωτα καλοκαίρια στο χωριό και κάτι έμαθα)!!Ε η φύση είναι ο μόνος τόπος στον οποίο πραγματικά θα θέλαμε να περάσουμε ούλο το καλοτζαίρι!Θα κάμουμε κάποιες εκδρομές σε βουνό και θάλασσα αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά! Αν είχαμε την ευκαιρία θα εφεύκαμε που δαμέ για να γυρίσουμε την Κύπρο αλλά πολύ δύσκολο... Πάντως σίγουρα μιας και το προτείνες θα προσπαθήσουμε να κάμουμε καμιά βόλτα με ποδήλατο!Ίσως έχουμε και κάποιες απώλειες αλλά αξίζει τον κόπο!!=p =p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλες Π κ Α,
    Σίουρα εννά αξίζει τον κόπο!!
    Εν τέλειο το συναίσθημα του "πασ'το ποήλατο!" :)
    Να της μάθεις, γιατί να μεν της μάθεις;! Έτσι εννάσιεις τζιαι παρέα, να γυρίζετε τα πάρκα μαζί. Πόμπα!
    Χάτε, σπικ σούυν.

    Αγάπη και χαρά,
    Χριστίνα Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η δική σας γνώμη! free the word!