Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Το σεμνάριο Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας Γυναικών!

Hello! Τι γίνεται;; Όλα καλά;; Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά… συννεφάκι είναι, θα περάσει (με θετική σκέψη πάντα!)!


Λοιπόοοον…! Στις 9 του μηνός επίαμε στο σεμινάριο «Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Γυναικών». Τι γιατί; Εεεεε ό,τι ξέρει το πλάσμαν εν καλόν! Πειράζει δηλαδή να ξέρουμε καμιά λαβή παραπάνω;;;!

Έπρεπε να ήσασταν τζιαμέ να μας δείτε να ‘προπονούμαστε’ ήταν να σύρετε το γέλιο της ζωής σας!

Τζιαι που λαλείταιιιιι… το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το διοργάνωσε η On Guard, εκπαιδευτής ήταν ο κύριος Μιχάλης Κοσσυβάκης με κάτι δεκάδες χρόνια εμπειρία σε έτσι θέματα και είναι εξ Ελλάδος τζιαι είσχε πολλήν πλάκα ο άνθρωπος! Εδιήρκησε 4 ώρες τζιαι κανονικά εμπορούσαν να παν ηλικίες που 16-65 αλλά οι παραπάνω ήταν πας τα 30-40 τζιαι ήμασταν τζι’εμείς ανήλικες όπως τις μούγιες μες το γάλαν! (υπολογίστε ήμασταν 40 άτομα στο σεμινάριο).

Ήταν πάαααρα πολλά εποικοδομητικό το σεμινάριο τζιαι επεράσαμε ωραία. Αποφασίσαμε να σας γράψουμε τα θεωρητικά του μαθήματος έτσι για γενικές γνώσεις…που ξέρεις καμιά φορά! Ήταν να ήταν καλά να σας εδείχναμε τζιαι τις κινήσεις αλλά εν να εν πολλά οδυνηρό για τα αγόρια της παρέας…!

Εμάθαμε ότι natural response εν η φυσική αντίδραση του ανθρώπου, τύπου π.χ σύρνω σου την μπάλα τζιαι πιάννεις την ενώ reaction response εν αντίδραση που θέλεις εν θέλεις κάμνεις την, π.χ καθήσκεις την κάποιου μες τα κεντρικά τζιαι διπλώνεται! Επίσης εμάθαμε ότι ο άγραφος νόμος την αυτοάμυνας είναι hit and run (ruuuuuuuuuuuuuuuun!) διότι πες μάχετε ένας να σε βιάσει τζιαι κάμεις του τζιαμέ μια λαβή, η λαβή εν για να έβρεις χρόνο να φύεις τζιαι όι για να τον κάμεις άχρηστο, όι επειδή τον λυπάσαι αλλά επειδή εν να σε κάμει μαύρη που το ξύλο τζιαι κρίμας τζιαι το σεμινάριο… εκτός αν είσαι καμιά body builder ή γυναίκα-παλεστής τζιαι είσαι σίουρη ότι εν να τον ποφκάλεις για να τον εκδικηθείς.

Τζιαι πάλε σε περίπτωση βιασμού μόλις ξεφύγεις φωνάζεις «Βοήθεια Φωτιάααααα» (διότι αν πείς βοήθεια βιάζουν σε εν τζιαι εν να έρτει κανένας (τζιαι να έρτει εν για να σε βιάσει τζιαι τζινος τωρά που ήβρεν ευκαιρία), εν να κόψουν ούλλοι καντούνια… τζιαι εν φέφκεις να πάεις να χαθείς μες τις γειτονιούες τζιαι τα στενοσόκκακα, πάεις όπου υπάρχει φώς και πολιτισμός.

Ε, τζιαι εν περιττό να πούμε ότι ούλλες οι κινήσεις αυτοάμυνας έχουν ως βάση τη κλωτσιά μες τα κεντρικά ή αν δεν εν κλωτσιά εν κάτι τύπου «χούφτωμα» που ονομάζεται ‘smash the lemon’.  Έρκετουν τζιαι ένας που τους υπεύθυνους τζιαμέ τζιαι άρκεψε τζιαι εξηγούσε μας ιδιαιτέρως ίνταλος να κλωτσούμε τζιαι τι κλίση να έσιει το πόδι μας για να έβρει τον σωστό τόπο γιατί αν έβρει μόριο εν θα πονήσει μετά τζιαι εν να ‘συνεχίσει τη δουλειά του’…


Τωρά, σε περίπτωση που νομίζεις ότι κάποιος σε παρακολουθεί, κάμνεις ότι μιλάς στο τηλέφωνο τζιαι κανονίζεις συνάντηση τάχα τωρά, τάχα περιμένεις κάποιον… τζιαι γυρίζεις προς τα πίσω τάχα θωρείς αν έρκετε τζίνος ο κάποιος που περιμένεις. Σε καμία περίπτωση δεν πάεις σπίτι σου γιατί ύστερα εν να ξέρει που μηνίσκεις . επίσης πάλε πάεις όπου υπάρχει φώς και πολιτισμός για ασφάλεια. Αν δεν σου απαντά κανένας στο τηλέφωνο πιάννεις την αστυνομία τζιαι αν δεν απαντά η αστυνομία πιάννεις την πυροσβεστική τζιαι λαλείς της ότι υπάρχει φωτιά τζιαμέ που είσαι… τούτο κάμνεις το άμα είσαι τέεεεεελια σίουρη ότι κινδυνεύεις όι επειδή έσιει ένα που περπατά που πίσω σου. Ε τζιαι μήκακον αν έρτει η πυροσβεστική εν τζιαι εν να σου θυμώσει ενεν εσύ που φταίες εν η αστυνομία. Αν πάλε εν απαντά ούτε η πυροσβεστική χτυπάς ένα κουδούνι τζια εν λαλείς με τίποτε ότι εν επειδή κάποιος σε παρακολουθεί. Εσύ τζίνη την ώρα θέλεις να έρετει ένα πλάσμα μαζί σου έτσι αναγκάζεις το άμεσα να έρτει π.χ «σορρυ αλλά νομίζω εχτύπησα καταλάθος το αυτοκίνητό σας»… τζιαι πάνατα τα κλειθκιά εν έτοιμα στο σιέριν, έτσι ώστε στη χείριστη περίπτωση να μεν έσιεις την έννια των κλειθκιών.

Τζιαι σε περίπτωση που έσιεις λεφτά τζιαι πολύτιμα πράματα στην τσάντα σου εν τη βάλλεις ποττέ χιαστή γιατί έτσι τζιαι εν να σου την κλέψει τζιαι εν να σε σύρει χαμέ να κτυπήσεις. Πάντα βάλλεις την τσάντα κανονικά, προς τη μεριά του τείχου τζιαι περπατάς στο πεζοδρόμιο ουτως ώστε να θωρείς τα αυτοκίνητα που έρκουντε…

μετά είπαν μας τζιαι για τα 2 νόμιμα 'όπλα' που μπορεί να έχιε μια κοπέλα για αυτοπροστασία... το ένα εν ένα φανάρι πολλά βαρετό τζιαι με πολλά δυνατό φως που χρησιμεύει σε κτυπήματα και τύφλωμα τζιαι το άλλο ένας μικρός συναγερμός που άμμα φύει το σιηνούι που πάνω του ακούετε πολλά σπαστικά(εν καλό για τη τσάντα)!

Εεεεεεεμμμμμ….. τι αλλό;;; Α! ναι. Ο άθρωπος τζιαμέ είπεν ότι καμιά πολεμική τέχνη ένι μπόρει να σε σώσει σε έτσι στιγμή εκτός οι κινήσεις που μας έδειξε γιατί αλλιώς σου επιτίθενται στη ζωή πραγματικά τζιαι αλλιώς σε π.χ ένα αγώνα. Τζιαι μαζί μας ήταν τζιαι η αναπληρωματική playmate 2010 τζιαι εβοηθούσεν το δάσκαλο να μας δείχνει λαβές…!

Η σκληρή η Ασυμβίβαστη που εδοκιμάζαμε τις λαβές εκτύπησε που τα αλήθκια της Παραμυθίας τζιαι πονεί ακόμα («ήταν καταλάθος λαλώ σου!»)…. Τζιαι η παλαβή η Παραμυθία λυπάται να κτυπήσει όποιον της επιτεθεί… «εν κρίμαααα… εν να πονήσει!».

Αυτά! Εν να κάμουν τζιάλλα σεμινάρια… αν θέλετε λαλούμε σας πότε…!

Παραμυθία

8 σχόλια:

  1. LLLOOOLL!!aresan m ta kentrika!ee an se mountari geneka?piannis tin pou ta visia?epidi opos eginan oi ginekes tora en pio siuro na se viasun jines para antras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an se muntari geneka piastn pou ta vizia j arke4e na fwnazis kaigomai!!8a 4aksoume to 8ema k 8a s apantisume me pio epistimonikus orous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το λοιπόν dr.shick! εψάξαμε το! με βάση το ότι οι γυναίκες εν πιό συναισθηματικές τζιαι πιάννουν που λοούθκια, σε περίπτωση που εν να σε μουντάρει, μιλάς της! δείχνεις ανωτερότητα για να ζηλέψει τζιαι να ακολουθήσει τζιαι τζίνη! λαλέις της ότι πέφτει σε χαμηλό επίπεδο τζιαι ότι εν να τη στηρίξεις, ότι καταλαμβαίνεις απόλυτα αλλά πρέπει να σε σεβαστεί.... έτσι πράματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lol ma isaste polla gliores a!girefko sigatiko gia t xronu..iste efprosdextes! elpizo na mennen srilankeza h viastria pantos!ahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8ermi paraklisi apo tis dimiourgous tou antidotu na epikinwnisi o/η dr.shick sto e-mail t blog creatingourantidote@gmail.com
    =p =p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπράβο κορούες, ως τωρά πάτε καλά... πομείνετε να θκιαβάσω τζι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sas omilei o grammateas t dr.shick...o dr.shick molis epikinwnise me to email sas..sas efxaristo ek tis diefthinseos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η δική σας γνώμη! free the word!