Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!»


Παρακολουθώντας  τηλεόραση χτες ένιωσα την ανάγκη να γράψω κάτι για τους «αγανακτισμένους» . Δεν ξέρω κατά πόσο εσείς νιώθετε πως αυτές οι ειρηνικές διαδηλώσεις θα βοηθήσουν σε κάτι ,εγώ  όμως είμαι απόλυτα σίγουρη πως η κατάσταση δεν αλλάζει όταν ο άλλος βρίσκεται απλώς στο καναπέ του.

Νιώθω παράξενα που βλέπω την Ελλάδα σε τέτοια κατάσταση. Είμαι απογοητευμένη γιατί οι Έλληνες πολιτικοί φάνηκαν ανάξιοι των προγόνων μας και  ενώ έβλεπαν πως καταστρέφεται η οικονομία με μαθηματική ακρίβεια συνέχισαν να «τρώνε» ότι απέμεινε. Τώρα στην Ελλάδα θεωρώ πως δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει ο απλός λαός που ζητά επιτέλους δικαίωση και τιμωρία όλων αυτών.

Ο κόσμος ξύπνησε!! Κυβέρνηση δεν είναι ο Παπανδρέου αλλά οι «δυνατοί» της Ευρώπης. Ο Έλληνας δεν πρέπει να δεχτεί άλλοι να ορίζουν το μέλλον του! Να παλέψουμε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο απ αυτό που μας  έδωσαν οι γονείς μας… και όταν μας ρωτήσει το παιδί μας κάποτε,

«ΚΑΙ ΕΣΥ; ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ;!» να μπορούμε να απαντήσουμε με περηφάνια πως προσπαθήσαμε και κάναμε ένα καλύτερο κόσμο. Είναι η σειρά μας να γράψουμε ιστορία!




 Ασυμβίβαστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

η δική σας γνώμη! free the word!